Share
Op zoek naar de HOOP in de doos van Pandora
Deze e-mail onleesbaar? Webversie
 
In de aanhoudende strijd tussen de Griekse Goden wordt Pandora gecreëerd van water en aarde als eerste vrouwelijke mens. De Goden schonken haar alle goede gaven en zij kwam tussen de mensen als een beeldschone, getalenteerde vrouw. Hermes gaf haar een eigenschap die nog geen enkel ander sterfelijk wezen had nl. nieuwsgierigheid. Zeus schonk haar een vat waarin alle ongelukken zaten opgesloten. Zolang het vat gesloten bleef, konden die niemand treffen. Maar op een dag kon Pandora haar nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en opende het vat. Zo kwam er een einde aan het zorgeloze bestaan van de mens en alle rampen, ziekten en zorgen verspreidden zich over de aarde.
Geschrokken klapte Pandora het deksel dicht waardoor de hoop die onderaan zat, gevangen bleef. Pas wanneer haar ongelooflijke nieuwsgierigheid haar ertoe bracht het vat voor een tweede maal te openen, kon de vogel van de hoop opvliegen en troost en soelaas brengen.
Voor 2022 wenst het Rapunzelteam jullie de nodige nieuwsgierigheid en moed om verder te kijken dan de doos van de rampspoed en te zoeken naar wat er op de bodem ligt.
Dat de vogel van de hoop mag blijven vliegen voor ons, onze families, onze collega's en cliënten.
WORKSHOP IN DE KIJKER
Langdurige opleidingen
Start: vrijdag 18 februari 2022
Een specialistische opleiding voor professionele hulpverleners die werken in een setting waarin ze aan de slag (willen) gaan met partnerrelatiedynamieken.
Meer info
Vanuit onze jarenlange ervaring willen wij je graag onze deskundigheid aanbieden om ook binnen uw organisatie een groeiproces of vormingsprogramma te begeleiden.Vormingscentrum Rapunzel
Begijnenstraat 13 en Leesthof 10, 3290 Diest
info@rapunzelvzw.be
0476 90 45 41
www.rapunzelvzw.be

 
 
 
☆ Meer dan 15 jaar ervaring
♡ Geliefd door cursisten

✔ Erkend als dienstverlener voor de KMO portefeuille
Deze e-mail is verzonden naar _t.e.s.t_@voorbeeld.nl.
Je ontvangt deze e-mail omdat je bent aangemeld op onze nieuwsbrief via onze website.

Copyright © RapunzelVZW 2021. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer


Rapunzelvzw, Leesthof 10, 3290 Diest, België


Email Marketing door ActiveCampaign