Share
Voorvertoning
Een verhaal van verbinding en veerkracht.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Verhalen voor Egelkinderen
Deze e-mail onleesbaar? Webversie
 
vrijdag 27 september en 4 oktober 2019

 
In een gezin wordt een jongetje geboren dat half een egel en half een mens is. De ouders weten niet hoe ze het jongetje moeten groot brengen en leggen het achter de kachel.
Hans mijn Egel groeit op en besluit de wijde wereld in te trekken. Wanneer hij een verdwaalde Koning in het bos de weg kan wijzen, lijkt zijn lot te keren. Na het overwinnen van de vele hindernissen en kwetsuren op zijn levenspad kan hij zich eindelijk van zijn egelsvel ontdoen en trouwen met de Prinses.
Hans mijn Egel vertelt ons hoe kinderen en jongeren in moeilijke omstandigheden kunnen opgroeien en er toch het beste van weten te maken, hoe ze loyaal blijven aan hun ouders en ook hun eigen weg zoeken.
Het illustreert hoe een verhaal van breuken en geweld door de opbouw van veilige en betrouwbare relaties kan omgebogen worden naar een verhaal van verbinding en veerkracht.

Start:    vrijdag 18 oktober 2019      Nieuwe toelatingsvoorwaarden!
Een specialistische opleiding voor professionele hulpverleners die werken in een setting waarin ze aan de slag (willen) gaan met partnerrelatiedynamieken.
 
Reserveer al een plekje in je agenda voor onze studiedag
Workshops september - oktober 2019
donderdag 26 september, 3 en 10 oktober 2019
 
Meer info
Vanuit onze jarenlange ervaring willen wij u graag onze deskundigheid aanbieden om ook binnen uw organisatie een groeiproces of vormingsprogramma te begeleiden.Vormingscentrum Rapunzel
Begijnenstraat 13, 3290 Diest
info@rapunzelvzw.be
0476 90 45 41
www.rapunzelvzw.be

 
 
 
☆ Meer dan 15 jaar ervaring
♡ Geliefd door cursisten

✔ Erkend als dienstverlener voor de KMO portefeuille
Deze e-mail is verzonden naar _t.e.s.t_@voorbeeld.nl.
Je ontvangt deze e-mail omdat je bent aangemeld op onze nieuwsbrief via onze website.

Copyright © RapunzelVZW 2019. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer


Rapunzelvzw, Leesthof 10, 3290 Diest, BelgiëEmail Marketing door ActiveCampaign